Папа Римський помолився за завершення пандемії

Папа Римський помолився за завершення пандемії
Папа Франциск прочитав уривок з Євангелія від святого Марка про Ісуса Христа та його учнів, які потрапили в буревій

Папа Франциск порівняв пандемію коронавірусу з буревієм

Папа Франциск на порожній площі Святого Петра зачитав молитву, яку зазвичай читає на Різдво та Великдень, задля завершення світової пандемії коронавірусу.

Про це повідомляє Vatican News.

«Папа Франциск провів у п’ятницю спеціальну службу Urbi et Orbi зі сходів базиліки Святого Петра. Зазвичай колоритна подія відбувається лише на Різдво та Великдень, ця екстраординарна служба проводилася у зв’язку з важкою ситуацією у світі, оскільки більш ніж половина його населення обмежена у пересуванні, щоб запобігти поширенню епідемії Covid-19», – йдеться у повідомленні.

Папа Франциск прочитав уривок з Євангелія від святого Марка про Ісуса Христа та його учнів, які потрапили в буревій. Він порівняв пандемію коронавірусу з буревієм.

«Пандемія Covid-19 нагадала нам, що ми всі знаходимося на одному човні, тому ми звертаємось до Ісуса, запитуючи його: Учителю, тебе не хвилює, чи ми загинемо?», – сказав під час молитви папа Франциск.

Як повідомлялося, станом на 6:55 суботи загальна кількість померлих від інфекції, викликаної новим коронавірусом SARS-CoV-2, у світі складає 27 360 людей. Найбільше у світі смертей зафіксовано в Італії – 9 134 особи.

До слова, Папа Франциск знову пройшов тестування на коронавірус. Згідно з інформацією, тест виявився негативним.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: