Ракетний обстріл Ізраїлю із Сектора Гази: постраждали 53 людини

Ракетний обстріл Ізраїлю із Сектора Гази: постраждали 53 людини
Наслідки обстрілу із Сектора Гази

Двоє людей у критичному стані - військовослужбовець і 60-річна жінка

В Ізраїлі в результаті ракетного обстрілу із Сектора Гази постраждали 53 людини. Про це повідомляє національна медична служба Ізраїлю Magen David Adom у Twitter.

«Двоє людей у критичному стані - військовослужбовець і 60-річна жінка, один чоловік поступив з пораненням середньої тяжкості, ще 23 отримали легкі поранення, а 27 постраждали від стресу», - йдеться в повідомленні.

За уточненими даними, палестинські бойовики з Сектора Гази випустили 300 ракет і мінометних бомб по ізраїльській території. Ізраїль завдав у відповідь повітряний удар. 

Організація «Хамас» заявляє, що ці обстріли - відповідь Ізраїлю на військову операцію на півдні Гази, під час якої було вбито сімох бойовиків бригад Ізаддина аль-Касама і Комітетів народного опору.

Конфлікт між Ізраїлем та палестинцями останнім часом загострився. Єгипет намагається домовитися про припинення вогню між Ізраїлем та радикальним ісламістським рухом «Хамас», що контролює Сектор Гази. Утім, декілька угрупувань разом із «Хамас» повідомили напередодні у спільній заяві, що готові до війни.

Багатотисячні акції протесту, що нерідко переростають у сутички, тривають у Секторі Газа з березня цього року. За цей час загинули понад 200 палестинців, котрі або брали участь у цих акціях, або стояли неподалік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: