Собчак не згодна, що Путін – це Гітлер сучасності

Собчак не згодна, що Путін – це Гітлер сучасності

Собчак настільки не погодилась із твердженням, що Путін - це Гітлер, що навіть написала про це у соцмережі

Російський опозиційний політик Ксенія Собчак не погоджується з твердженням, що президент Росії Володимир Путін уособлює собою Адольфа Гітлера сучасності і дивується, чому така її позиція не знаходить розуміння на Заході. Про це вона зробила допис в Instagram.

Собчак розповіла, що днями разом з Володимиром Познером стала учасниками дискусії про російську політику, організовану шанованим британським виданням The Spectator.

«З прикрістю мушу зазначити, що пропаганда з обох сторін стала давати свої плоди-учасники радикалізувалися, і якщо ти не готовий погоджуватися з тим, що Путін - це Гітлер Сучасності, то тебе практично відразу записують в «агенти Кремля». Все це дуже сумно, тому що ця чорно-біла картина світу призводить до ще більшого протистояння, а головне до зниження рівня дискусії», - написала вона.

Собчак пообіцяла, що не буде погоджуватися з «м'яко кажучи «перебільшеними» оцінками західних колег». За її словами, такі оцінки можуть з’являтись, коли «факти свідомо перекручують заради посилення протистояння».

Політик підкреслила, що їй багато чого не подобається в Росії, але вона залишається патріотом.

Міністр оборони Британії Гевін Вільямсон заявив, що Путін «дістав» вже всіх у світі.

Ксенія Собчак може стати наступником президента РФ Володимира Путіна. Таку думку висловив у інтерв’ю «Главкому» російський політолог Станіслав Бєлковський

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: