Таїланд вже покинули майже 50 тис. туристів через наближення шторму

Таїланд вже покинули майже 50 тис. туристів через наближення шторму

Тропічний шторм Пабук спочатку зачепить острови Таїланду,

Десятки тисяч туристів залишили деякі з найпопулярніших островів і курортних районів Таїланду через наближення тропічного шторму Пабук.

Про це повідомляє  Bangkok Post.

Влада Таїланду офіційного наказу про евакуацію не віддавала, але туристи масово їдуть. Ті, хто не в змозі забронювати квитки, готуються зустріти шторм на спорожнілих островах.

Крім того, Пабук може обрушитися на південний регіон країни сильними дощами, вітрами і семиметровим хвилями. Евакуація туристів з тайських островів триває з середи, 2 січня. Острови вже покинули від 30 000 до 50 000 чоловік.

Синоптики повідомляють, що Пабук - перший в країні тропічний шторм, який вийшов за межі сезону мусонів за останні 30 років. Очікується, що шторм повинен зачепити два тайських острова, а також сусідній острів Самуї. Після того шторм може впасти на материк. Однак масштбного тайфуну не прогнозується.

Незважаючи на ці прогнози, жителі прибережних районів південних таїландських провінцій залишають будинки і переміщуються в притулку через наближення урагану. Вже близько 30 тис. чоловік, що проживають у прибережних районах провінції, переміщені в безпечні місця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: