Трамп приховував деталі своєї першої зустрічі з Путіним – Washington Post

Трамп приховував деталі своєї першої зустрічі з Путіним – Washington Post
Трамп заборонив повідомляти подробиці зустрічі

Після зустрічі з Путіним у Гамбурзі влітку 2017 року Трамп забрав записи перекладача і розпорядився не повідомляти подробиці іншим членам адміністрації

Джерела поінформували про те, що американський президент Дональд Трамп приховував деталі перших переговорів із російським колегою Володимиром Путіним, які відбулися в Гамбурзі влітку 2017 року, від членів адміністрації.

Згідно з наявною інформацією видання The Washington Post, після зустрічі глава держави забрав записи перекладача і розпорядився не повідомляти подробиці іншим членам адміністрації. Пізніше представник Держдепу спробував отримати доступ до цих записів, але йому було відмовлено.

За словами офіційного представника адміністрації, тодішній держсекретар Рекс Тіллерсон в приватному порядку відзвітував перед адміністрацією про зустріч. Така поведінка Трампа пояснюється загрозою виникнення витоків.

Нагадаємо, слідчі контррозвідки США після звільнення президентом США Дональдом Трампом директора ФБР Джеймса Комі почали розслідування щодо співпраці Трампа з Росією.

Рейтинг схвалення президента США Дональда Трампа знизився до 44% на тлі призупинення роботи уряду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: