Опитування: 56% американців не схвалюють роботу Трампа

Опитування: 56% американців не схвалюють роботу Трампа
Президент США Дональд Трамп

За місяць рейтинг президента США впав на 3%

Рейтинг схвалення президента США Дональда Трампа знизився до 44% на тлі призупинення роботи уряду.

Про це свідчать дані опитування Hill TV і дослідницької компанії HarrisX.

За результатами опитування, 44% американців схвалюють дії Трампа. Зазначено, що в грудні 2018 року ця цифра становила 47%.

При цьому 56% респондентів не схвалюють роботу американського лідера.

Опитування проводилося з 8 до 11 січня. У ньому взяли участь 3015 американців. Похибка становить плюс-мінус 1,78 процентного пункту.

Нагадаємо, нинішня вимушена зупинка роботи частини федеральний органів Сполучених Штатів - так званий частковий «шатдаун» - стала рекордною за всю історію країни. У ніч на неділю, 13 січня, розпочався 23-й день вимушеного простою частини держустанов.

Попередній найдовший «шатдаун» мав місце з грудня 1995-го по січень 1996 року в часи президентства Білла Клінтона. Тоді вимушена зупинка роботи федеральних органів тривала 21 день.

Нагадаємо, веб-сайт посольства США в Україні припинили оновлювати через «шатдаун».

До слова, 10 січня президент США Дональд Трамп скасував поїздку на Всесвітній економічний форум у Давосі через «непоступливість демократів».

Як відомо, президент США Дональд Трамп у зверненні до нації заявив, що «гуманітарну кризу» у США можна вирішити за 45 хвилин. Президент США поклав провину за «шатдаун» на демократів, втім утримався від оголошення надзвичайного стану.

Нагадаємо, Трамп заявив у понеділок, що в країні настала гуманітарна криза та криза національної безпеки після того, як американський Конгрес відмовив затверджувати фінансування нової стіни на кордоні з Мексикою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: