Туркменським жінкам заборонили фарбувати волосся

Туркменським жінкам заборонили фарбувати волосся

У Туркменістан заборонили ввозити засоби для фарбування волосся у світлий колір

Митниця Туркменістану перестала пропускати в країну світлі фарби для волосся, а також засоби для мелірування і знебарвлення. Про це повідомляє видання «Хроніка Туркменістану».

Також з прилавків магазинів зникли залишки освітлюючих засобів для волосся, гелів для нігтів і інших аналогічних товарів через те, що  введена заборонена на ввезення матеріалів для нарощування вій та нігтів. У зв'язку із заборонами ціни на цю продукцію зросли у півтора рази.

Працівники хякімліком (адміністрацій районів) обійшли перукарні та салони краси Ашхабада і «рекомендували» їх власникам виключити зі списку послуг нарощування вій та нігтів, а також знебарвлення волосся.

Відзначається, що раніше влада заборонила нарощувати нігті і вії, знебарвлювати волосся та носити золоті прикраси жінкам, які працюють у бюджетній сфері.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов наказав уряду ліквідувати систему субсидій, яка робила водо-, газо- та електропостачання у країні майже безкоштовним для користувачів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: