У США сталася стрілянина в школі, загинув учень

У США сталася стрілянина в школі, загинув учень

Поліція біля місця стрілянини

Фото: Koaa.com

За інформацією ЗМІ, стріляли двоє учнів

У середній школі міста Метьюз в американському штаті Північна Кароліна 29 жовтня сталася стрілянина, внаслідок якої загинув один школяр.

Про це повідомляє AP.

За інформацією ЗМІ, стріляли двоє учнів. В результаті інциденту один з них отримав поранення і в критичному стані був госпіталізований. Як пізніше повідомили в поліції, від отриманих травм він помер у лікарні.

Відомо, що іншого школяра, якого підозрюють у стрілянині у навчальному закладі, затримали. Про мотиви перестрілки наразі не повідомляється.

Нагадаємо, у суботу вранці чоловік, озброєний штурмовою гвинтівкою і двома пістолетами увійшов у синагогу «Древо життя» у США і відкрив вогонь по її відвідувачам. За повідомленнями місцевих ЗМІ, стрілець викрикував антисемітські гасла.

Стрілець забарикадувався в будівлі синагоги, намагаючись відстрілюватися від поліції. У результаті він був поранений і здався.

За останньою інформацією, унаслідок стрілянини в синагозі «Дерево життя» у Піттсбургу 11 людей загинули та ще шестеро поранені. Серед постраждалих — четверо поліцейських.

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття сім'ям загиблих і постраждалим під час стрілянини у синагозі в місті Піттсбург, штат Пенсільванія, США.

Роберту Бауерсу, який влаштував стрілянину в синагозі Піттсбурга (штат Пенсильванія), висунули звинувачення за 29 кримінальними статтями федерального законодавства. За інформацією CBS, йому може загрожувати смертна кара.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: