Порошенко висловив співчуття у зв'язку з подіями у Піттсбурзі

Порошенко висловив співчуття у зв'язку з подіями у Піттсбурзі
Петро Порошенко шокований жахливим вбивством у синагозі в Піттсбурзі

Свої співчуття висловив також міністр закордонних справ України

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття сім'ям загиблих і постраждалим під час стрілянини у синагозі в місті Піттсбург, штат Пенсільванія, США.

Про це Порошенко написав в Twitter.

«Шокований жахливим вбивством у синагозі Дерево життя в Піттсбурзі. Ніщо не може виправдати такої нетерпимості та ненависті, заснованої на антисемітизмі та расизмі. У цей складний момент молимося разом з нашими американськими друзями. Мої найщиріші співчуття сім’ям і близьким загиблих і постраждалих у цій страшній трагедії»- йдеться в повідомленні.

Свої співчуття висловив також міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

«Мої думки і співчуття пов'язані з тими, хто постраждав від смертоносної стрілянини у Піттсбурзі. Це більше, ніж трагедія. Світ повинен бути об'єднаним проти такого боязкого антисемітського насильства і ненависті», - написав Клімкін у Twitter.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп виступив за смертний вирок для зловмисника, який влаштував стрілянину на зборах в синагозі у місті Піттсбург (штат Пенсільванія).

Нагадаємо, в результаті стрілянини в синагозі «Дерево життя» в американському місті Піттсбург (штат Пенсільванія) загинули не менше 10 осіб.

Зазначимо, раніше ЗМІ повідомляли про вісьмох загиблих, проте влада інформацію про кількість жертв не розкриває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: