В умовах пандемії коронавірусу Таїланд надасть грошову підтримку фермерам

В умовах пандемії коронавірусу Таїланд надасть грошову підтримку фермерам

Таїланд виплатить грошову допомогу фермерським господарствам

Фото: Brent Lewin.Bloomberg

Фермерам виплатять 462 долари

Таїланд планує виплатити десяти мільйонам фермерських господарств грошову допомогу в розмірі 15 тисяч батів (462 долара), щоб пом’якшити наслідки пандемії коронавірусу. Загальна сума виплат становить 4,6 мільярда доларів

Про це повідомляє Bloomberg.

Кошти будуть скеровувати упродовж трьох місяців, починаючи з травня. Раніше Таїланд розгорнув окрему програму з видачі готівки людям, яким раніше не допомагали соціальні фонди. Уряд заявив, що такі заходи додатково охоплять 16 мільйонів осіб і обійдуться в 240 мільярдів батів (7,5 мільярда доларів).

Всього Таїланд планував виділити 390 мільярдів батів (12 мільярдів доларів) на виплати населенню. Майже 30 мільйонів людей в країні з 69 мільйонів подали заявки на отримання фінансової допомоги, але багато хто не отримав схвалення. Через це деякі йдуть на крайні заходи, так жінка спробувала накласти на себе руки біля міністерства фінансів країни після того, як їй відмовили в отриманні коштів.

Банк Таїланду прогнозує скорочення економіки країни на 5,3 відсотка в цьому році. Це найгірший показник з кінця 1990-х років. За оцінками економістів, на реалізацію антикризової програми буде потрібно засоби в обсязі 11 відсотків від ВВП країни.

В інших країнах також вживають заходи підтримки населення. Влада Іспанії в травні планує визначити розмір допомоги, обговорюють виплати в розмірі 500 євро.

Нагадаємо, уряд України надасть допомогу для фізичних осіб-підприємців першої-другої категорії, які працюють без найманих працівників. Оформити допомогу буде можна в умовах карантину.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: