Кількість жертв коронавірусу в США перевищила втрати у В'єтнамській війні

Кількість жертв коронавірусу в США перевищила втрати у В'єтнамській війні
Згідно з даними на 29 квітня, від коронавірусу нового типу Covid-19 в США померло 58 355 осіб

Всього коронавірус у США був діагностований більше ніж у мільйон осіб.

Починаючи з 6 лютого, коли в США був вперше діагностований коронавірус, кількість жертв перевищила втрати американської армії під час війни у В'єтнамі.

Про це повідомляє телеканал CNN.

Згідно з даними на 29 квітня, від коронавірусу нового типу Covid-19 в США померло 58 355 осіб, у той час як за більш ніж десятиліття бойових дій у В'єтнамі загинули 58 220 людей.

Всього коронавірус у США був діагностований у 1 012 583 осіб.

.jpg_95

У всьому світі коронавірус діагностували у більш ніж трьох мільйонів людей. 216 160 випадків були летальними.

Нагадаємо, США почали розслідування обставин появи і поширення коронавірусу у світі з акцентом на те, яку роль у цьому процесі зіграли Китай і Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ).

Держсекретар США Майк Помпео заявив, що винні в поширенні коронавірусу Covid-19 відповідатимуть за це, але в першу чергу необхідно зосередитися на відновленні світової економіки.

Також повідомлялося, що член Палати представників США республіканець Джим Бенкс закликає до міжнародного розслідування щодо Китаю за шкоду, заподіяну пандемією коронавірусу.

У зв'язку з цим президент США Дональд Трамп заявив, що Вашингтон може призупинити фінансування Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: