Вчені назвали кількість загиблих під час селфі

Вчені назвали кількість загиблих під час селфі
Екстремальне селфі

Найчастіше любителі селфі тонуть, помирають у випадках, пов'язаних із зіткненням з різним транспортом, а також розбиваються, упавши з висоти

За останні шість років через селфі у світі загинули понад 250 осіб. До такого висновку прийшли індійські дослідники,повідомляє The Washington Post.

Вчені з Всеіндійського інституту медичних наук у Нью-Делі вивчили статистику загибелі людей під час селфі із жовтня 2011 року до листопада 2017 року і виявили 259 селфі зі смертельним результатом.

Найчастіше любителі селфі тонуть, помирають у випадках, пов'язаних із зіткненням з різним транспортом, наприклад намагаючись сфотографуватися на тлі під'їжджого поїзда, а також розбиваються, упавши з висоти.

За даними дослідників, найчастіше в процесі селфі помирають в Індії. У гонитві за ефектним кадром часто також помирають у Росії, США і Пакистані, йдеться у звіті.

Більше 85% від усіх жертв у результаті селфі - люди у віці від 10 до 30 років.

Вчені також вважають, що реальна кількість загиблих насправді більша, оскільки про багато які трагічні випадки просто ніде не повідомляється.

Нагадаємо, у вересні через смертельне селфі під Києвом загинув підліток-зачепер.

Як повідомлялося, минулого року у Києві при спробі проїхати на даху вагона метро між станціями «Лівобережна» і «Дарниця» загинув зачепер.

У червні цього року у Києві на одній із станцій метро підлітки-екстремали стрибнули із платформи на рейки перед прибуваючим поїздом. А у харківському метро хлопець їхав, стоячи між вагонами поїзда. У такий спосіб зачепер проїхав кілька станцій, потім вистрибнув на платформу та утік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: