8 травня 2010

Сомалийские пираты захватили в плен украинца
Сомалийские пираты захватили в плен украинца
Еще один украинец попал в плен к сомалийским пиратам. Это - член экипажа химического танкера «Мари-да Маргерит», захваченного несколько часов назад. Судно пираты атаковали у берегов Омана - при этом они стреляли из автоматов и гранатометов.
Депутати накоїли збитків аж на 1 мільйон гривень
Депутати накоїли збитків аж на 1 мільйон гривень
Яєчно-димовий дебош обійшовся Верховній Раді у мільйон гривень – порахував спікер Володимир Литвин. Саме на стільки забруднили, наламали та спалили народні депутати 27 квітня - у день ратифікації україно-російських угод. За словами спікера, на відновлення техніки у сесійній залі треба дев’яносто вісім тисяч, на реконструкцію підлоги, килимів та меблів – ще дев’ятсот дванадцять. Найближчим часом Литвин звернеться до лідерів парламентських фракцій, щоби ті переконали депутатів заплатити за те, що поламали. Керівник Парламенту особливо наголосив, що збитки буде компенсовано «не за рахунок держави».
Черговий візит
Черговий візит
Віктор Янукович у Москві візьме участь у саміті голів держав-членів СНД. Янукович за два місяці побував у Москві більше, ніж Ющенко за всю свою каденцію.
100-тонный купол достиг дна Мексиканского залив
100-тонный купол достиг дна Мексиканского залив
Специалисты завершили работы по спуску на дно Мексиканского залива 100-тонного купола, который должен закрыть поврежденную при взрыве на буровой платформе трубу и предотвратить дальнейшее попадание нефти в воду.

Архів