Богдан Яременко Народний депутат України

Інколи здається, що на Заході вже не буває випадків сексу за згодою сторін

Міністр оборони Великобританії Майкл Феллон подає у відставку через те, що 15 років тому, у 2002 році кілька разів поклав руку на коліно журналістці.

Журналістка пояснила, що на якомусь етапі чітко і вічливо заявила пану Феллону, що якщо він не припинить, то вона зарядить йому по фізіономії. На чому, як їм тоді здалось, інцидент був вичерпаний… Але не вичерпаний.

Політичні наслідки цієї відставки можуть бути дуже серйозними. Заговорили про зміну уряду Терези Мей.

Ну, а паралельно постає питання, а на Заході ще бувають випадки сексу за взаємною згодою сторін?

P.S. Запізнілий дисклеймер. Усе сказане в цьому пості є лише здивуванням автора з приводу частоти і масштабності появи в західних ЗМІ публікацій на тему сексуальних домагань.

Нікому не подобається насильство. Але і масове одночасне прозріння жертв насилля через десятиліття, яке скидається на кампанійщину, виглядає щонайменше дивно.

А в описаній ситуації в Великобританії ще й небезпечно. Будь-які інші висновки/домисли характеризують не те, що тут написано, а тих, хто їх робить. Усім жертвам насилля бажаю успіхів у покаранні своїх кривдників.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: