Марія Бурмака Народна артистка України

Україна собою захищає весь демократичний світ

Головний підсумок 2014 року такий: як з’ясувалося, завжди треба бути готовими до війни. І ці насправді легенди, що ми брати-слов’яни, розбилися об інтереси нашого північного сусіда.

Головний підсумок 2014 року такий: як з’ясувалося, завжди треба бути готовими до війни. І ці насправді легенди, що ми брати-слов’яни, розбилися об інтереси нашого північного сусіда.

Мій народ, народ, до якого я належу, це величний народ. Як ті, хто відстоюють свободу і демократичні цінності, як ті, хто воюють за свою Батьківщину на війні, як ті, які всі разом, весь народ як один, бере участь у волонтерському русі і у благодійних різноманітних акціях.

Навіть в такі страшні часи завжди краще, коли є любов, аніж коли її нема. Цього я всім бажаю на цей Новий рік, тому що ми пережили страшні часи і щасливий той, у кого поряд було рідне серце, рідна душа. Тому я кожному бажаю це знайти, якщо цього немає. Тому що навіть в таких складних ситуаціях, в такий важкий рік любов робила чудеса і робить чудеса.

Наступний рік абсолютно, як на мою думку, стане вирішальним для України. Я дуже оптимістично налаштована: але насправді наступного року ми зрозуміємо, чи Україна йде вперед, чи ми перемогли і йдемо в Європу, чи цього не сталося. Тоді програє весь світ. До чого це призведе – невідомо. Фактично зараз вже, напевно, розв’язана третя світова війна. І вона триває на території України. І Україна собою захищає не просто свою територію, а взагалі весь світ демократичних цінностей.

Я дуже молюся і вірю, що Україна вийде переможцем і за деякий час, переживши болісні реформи, стане сильною європейською країною. Але ми всі прекрасно розуміємо, наскільки серйозний, небезпечний суперник – і у нас, і у всього світу.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: