Іван Бокий Політик. Народний депутат України VII-V скликань

Політичний папуга на службі українських олігархів

Я ввімкнув 112-й. А на ньому патякають Антон Геращенко і Ляшко.

Що скажуть, знаю наперед. У мене були добрі сусіди, і якось вони купили папужку, і щоразу, коли я заходив, він кричав: «Миша Горбачев хороший мальчик, перестройку придумал».

Так і в Антона та Олега - одне і те ж. Тільки одна різниця - в Антона один патрон, а в Ляшка їх було кілька, а зараз він сам із себе корчить «хорошего мальчика», але аж стирчить вуздечка нової коняки, на яку поставив. А ставить він на когось весь час, і так само потім їх проклинає.

Після тюрми поставив на Лазаренка, потім, природно, на Юлю, яка й привела його в Раду, потім - двічі зек Янукович, щоб насолити Юлі, і ось тепер новий виборчий дует.

Все з тією ж хлестаковщиною і скотиняцтвом і здійсненою мрією - нагребти бабла і пожити серед хазяїв життя. Папужка, звичайно, але модифікований під потреби олігархату.

Тому до «хорошего мальчика» додається ще дещо - не сидіти ж у наші кримінальні часи на словнику Еллочки-людоїдки, так нічого й не урвеш. Як писав класик, нудно на цьому світі жити, панове!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: