Костянтин Боровой Російський політик

Навіщо Путін приїхав до Криму

Путін

Захоплення Криму стало найбільшою трагедією для всіх

Думаю, що в першу чергу поїздка Володимира Путіна до (анексованого) Криму є частиною виборчої кампанії. Історія з анексією Криму вже створила йому імідж розширювача кордонів російської імперії. І тепер потрібні підтвердження, нагадування. Я думаю, що це робиться з однією єдиною метою.

Я вважаю, що з електоральної точки зору Путіна мало хвилює місцеве населення [Криму], яке, насправді, добре розуміє, що відбувається в реаліях. Яке, наскільки я знаю, сьогодні переймається тільки однією проблемою - відновленням українського паспорта. Для того, щоб користуватися безвізовими можливостями.

Це населення дуже добре поінформоване про ціни в Криму. Це населення підтримує Путіна, я думаю, умовно. Тому що у них просто немає іншого виходу. І, тим не менш, добре розуміє, що захоплення Криму стало найбільшою трагедією для них - не для якихось конкретних громадян, а для всіх разом.

Головне для Путіна - справити враження на тих, хто, завдяки пропагандистській кампанії, не дуже поінформований про ціну, яку Росія платить за це придбання.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: