Світлана Заліщук Народний депутат України 8-го скликання

Вибори стануть тяжким випробуванням для зовнішнього напрямку України

В ці дні працюємо у Давосі. Вже мали зустрічі з Колишнім генсеком НАТО Расмунсеном, керівниками Atlantic Council Фредом Кемпом та Джоном Хербстом, колишнім британським прем‘єром Тоні Блером

«Це моя країна, і я рада, що в мене є шанс використати свій досвід, контакти та можливості, щоб посилити підтримку наших європейських прагнень»

Чотири роки своєї роботи в парламенті я найбільше присвятила просуванню України на міжнародній арені. Рік виборів буде тяжким випробуванням для України, і для зовнішнього напрямку зокрема.

Вважаю, що ми можемо сперечатись всередині країни, конкурувати за підтримку, не погоджуватися у поглядах. Але у зовнішніх відносинах ми маємо бути єдиними, маючи ворога на кордноні й критичну потребу в підтримці наших партнерів.

Тепер офіційно. Я прийняла пропозицію Анатолія Гриценко стати радником кандидадта у президенти з міжнародних питань. Це моя країна, і я рада, що в мене є шанс використати свій досвід, контакти та можливості, щоб посилити підтримку наших європейських прагнень, протидію Північному потоку 2, сприяти звільненню заручників, військовій та політичній підтримці в протидії агресії.

В ці дні працюємо у Давосі. Вже мали зустрічі з Колишнім генсеком НАТО Расмунсеном, керівниками Atlantic Council Фредом Кемпом та Джоном Хербстом, колишнім британським прем‘єром Тоні Блером.

Україна недостатньо присутня в адженді Форуму в Давосі. Тому бачу завдання на двосторонньому рівні збільшити нашу присутність в Давосі. Готова до бою.

До вашої уваги:  
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: