Віктор Уколов Колишній народний депутат України

Цю партію створила Тимошенко, вона має право її і знищити

Крик душі Сергія Міщенка виглядає, як «глас волаючого у пустелі». Мені зрозумілі його емоції, але я не бачу зворотнього відгуку. Нагадаю, в перших числах листопада, діждавшись завершення виборчої кампанії, як член Політради "Батьківщини" я закликав однопартійців висловити недовіру Арсенію Яценюку, який повинен подати у відставку на знак політичної відповідальності за програш (провал) виборчої кампанії... Результат - мене не підтримала жодна обласна організація.

Через тиждень, я закликав обраних народних депутатів не обирати Яценюка лідером фракції у Верховній Раді... Результат – Юлія Тимошенко звернулася до фракції з проханням обрати Яценюка, чітко зайнявши позицію на його підтримку.

Тому моя порада Сергію Міщенку не витрачати зусиль. Є так, як є.
Цю партію створила Юлія Тимошенко, вона ж має право її і знищити, якщо забажає.

Батьківщина - проект не ідеологічний, а лідерський і керувати ним може тільки вона одна. Хоч треба сказати, що останні події, коли всупереч зверненню Тимошенко акцію "Повстань, Україно!" не припинено, ставить питання керованості також під сумнів. Шкодую лише колишніх колег-однопартійців, які так швидко переорієнтувалися під нового "лідера", забувши в яку партію вступали раніше.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: