Віктор Уколов Колишній народний депутат України

Два роки Зеленський не може дати відповідь на просте питання

Поїздка в Оман не мала офіційного статусу і відбувалася за особисті кошти запевняють в Офісі президента
колаж: facebook.com/VikUkolov

Про що міг говорити президент із секретарем Ради безпеки Російської Федерації

Минає два роки після знаменитого вояжу Зеленського до Оману! Проте і сьогодні немає відповіді на ряд цікавих питань:

  1. Чому поїдка до Оману була настільки несподіваною і таємною (він вилетів без анонсування з Івано-Франківська, а не з Києва), якщо у нього там були заплановані офіційні робочі зустрічі?
  2. Хіба це рівень Президента – проводити зустрічі з чиновником другого ешелону султанату? І як це пов'язане з тим, що Оман – відома офшорна юридикція, а в Зеленських було чимало офшорів?
  3. Про що міг говорити Зеленський із секретарем Ради безпеки Російської Федерації Патрушевим, який є довіреною особою Путіна?

Нагадую, Зеленського виявили в Омані лише після публікації його фото у п'ятизірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel.

Потім було багато брехні про те, що це був офіційний чи робочий візит.

Але 13 лютого 2020 Володимир Ар'єв оприлюднив відповідь ОПУ, в якій стверджується, що поїздка в Оман не була офіційним візитом, не мала офіційного статусу і відбувалася за особисті кошти.

P.S. Питання про інвестиції з Оману у мене особисто не виникає про них і кури балакали. Мальовниче фото брехуна тут лише для ілюстрації.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: