Віктор Уколов Колишній народний депутат України

Диверсії в Україні. Сьогодні - ключовий день

Якби я працював на протилежну сторону і хотів зірвати вибори Президента, то провокації організовані були б саме сьогодні

Всім доброго ранку! Cьогодні важливий день. Якби я працював на протилежну сторону і хотів зірвати вибори Президента, то провокації організовані були б саме сьогодні.

Мабуть єдина політична сила, яка може утримати Москву зараз - США. Втім, в Україні треба бути готовими до всього. Тому.

Найперше службам безпеки основних кандидатів у Президенти треба перевірити на предмет вибухових пристроїв всі приміщення та площі, де будуть відбуватись з'їзди.

Саме сьогодні слід бути готовими до несподіваних штурмів порожніх приміщень ВР та, що більш вірогідно, обласних адміністрацій у російськомовних областях Сходу та Півдня.

Звичайно вирахувати який сценарій дестабілізації народився у хворобливих мізках російських аналітиків майже неможливо. Але якщо важливою метою для них є зрив виборів 25 травня, то сьогодні - ключовий день. Переживемо його і кандидати будуть висунені, а вибори формально почнуться.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: