Невідомі побили депутата від «Батьківщини» металевою трубою

Невідомі побили депутата від «Батьківщини» металевою трубою
Постраждалий 34-річний Вадим Мірзоян
Фото: ВО «Батьківщина»

Представника «Батьківщини» з черепно-мозковою травмою і численними переломами доставлено до лікарні

На депутата Центрально-Міської районної ради, голову Інгулецької районної у Кривому Розі парторганізації ВО «Батьківщина» 34-річного Вадима Мірзояна скоєно напад.       

Про це ввечері 9 січня повідомляє прес-служба  Дніпропетровського обласного партійного осередку.

Зазначається, що за попередньою інформацією, нападники скористалися газовим балончиком, після цього завдали Мірзояну сильного удару сталевою трубою по голові, після чого побили.

«Наразі представника «Батьківщини» з черепно-мозковою травмою і численними переломами доставлено до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Також у Дніпропетровському обласному партосередку додали, що раніше на офіс Інгулецької районної парторганізації ВО «Батьківщина» двічі скоювали напади, але зловмисників так і не знайшли.

Як повідомлялося раніше, у Львові пізно ввечері на Різдво у почесного консула Королівства Бельгія у Львові Ярослава Гарцули у центрі міста стався конфлікт через припаркований автомобіль. Під час сварки  опонент завдав Гарцулі кількох ударів по голові. Лікарі підозрювали у дипломата струс мозку.

Раніше стало відомо, що у Києві побили 81-річного авіаконструктора Віктора Ковальського. За словами потерпілого, його лупцювали п'ятеро, зокрема, нібито двоє поліцейських, бо запідозрили, що він – валютний шахрай. Авіаконструктор отримав струс мозку та інші травми.

Згодом за фактом інциденту із побиттям співробітника Конструкторського бюро ім. Антонова прокуратура відкрила ще одне провадження - щодо поліцейських.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: