ЗМІ дізналися деталі бунту у СІЗО Миколаєва

ЗМІ дізналися деталі бунту у СІЗО Миколаєва
СІЗО Миколаєва
Фото: «Преступности.Нет»

Після того, як підслідні повернулися в камери, поліція зняла оточення, встановлене по периметру СІЗО

У Миколаєві підозрювані, які влаштували бунт у міському слідчому ізоляторі 8 квітня, відмовившись заходити в камери, після тривалих умовлянь повернулися до адмінбудівлі.

Про це з посиланням на співрозмовника в Миколаївському СІЗО Управління державної пенітенціарної служби в області повідомляє місцеве видання «Преступности.Нет».

За словами співрозмовника, у 18:00 неділі адміністрації слідчого ізолятора вдалося домовленостями переконати підслідних повернутися в адміністративний корпус.

Наголошується, що більшість підслідних, які відмовлялися виконувати розпорядження адміністрації СІЗО, перебували в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння. Співрозмовник видання додав, що у зв'язку з інцидентом, по тривозі був піднятий весь персонал Миколаївського СІЗО.

Також адміністрація слідчого ізолятора, для вирішення ситуації, зв'язувалася з одеським підрозділом, щоб звідти надіслали підмогу, однак там прохання проігнорували.

Як повідомляється, у спілкуванні з підслідними, які відмовилися виконувати розпорядження адміністрації, брав безпосередньо начальник слідчого ізолятора Роман Цибуля. Після того, як підслідні повернулися в камери, поліція зняла оточення, встановлене по периметру СІЗО, на випадок, якщо б бунтівники здійснили спробу покинути територію ізолятора.

За словами співрозмовника видання, співробітники Миколаївського СІЗО масово пишуть рапорти на звільнення через неможливість вплинути на ситуацію, яка, за їхніми словами, склалася в останні кілька тижнів.

Інформації про постраждалих з боку співробітників слідчого ізолятора і серед підслідних немає.

Раніше повідомлялося, що у Миколаївському слідчому ізоляторі на Великдень, 8 квітня, кілька десятків в'язнів після прогулянки відмовилися зайти в камери.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: