Цієї неділі востаннє вийде в ефір легендарне «Караоке на Майдані»

Цієї неділі востаннє вийде в ефір легендарне «Караоке на Майдані»
Ігорю Кондратюку вручили дипломи за «Найтриваліший період ведення розважальної передачі» і «Найтриваліший період виходу розважальної програми в телеефірі України»

Проекту Ігоря Кондратюка виповнилося 20 років і він вирішив його закрити

Перший епізод програми «Караоке на Майдані» Ігоря Кондратюка з'явився на телеекранах 17 січня 1999 року. Шоу протрималося в ефірі не один десяток років.

І ось цієї неділі легендарна програма, присвячена 20-річчю «Караоке на Майдані», вийде в ефір востаннє.

У передачі візьмуть участь українські зірки: Alyosha, Тарас Тополя, Наталя Валевська, Віка з групи «НеАнгели», Міла Нітіч, Маша Собко та інші. Багато з цих хлопців та дівчат почали свій творчий шлях на невеликій круглій сцені «Караоке на Майдані».

Крім цього, через 20 років Ігор Кондратюк зміг розшукати дівчину, яка була першою переможницею проекту. Для цього телеведучий попросив на своїй сторінці у Фейсбук знайти Дашу Михайленко. Дівчину знайшли протягом двох  годин.

«Це було щось дивовижне, бо все відбувалося швидко. Я вкладала дітей спати, через дві години відкриваю Фейсбук і бачу, що мені все пишуть. Там  було дві тисячі перепостів оголошення Ігоря, про те, щоб мене знайти. Я була дуже здивована, але це так класно, що мене шукають через 20 років. Я розповіла дітям, вони підтримали і сказали, щоб я пішла і заспівала в ювілейній програмі «Караоке», - розповіла Даша.

Для автора і ведучого телепрограми «Караоке на Майдані» Ігоря Кондратюка теж влаштували сюрприз! Представник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова вручила телеведучому дипломи за «Найтриваліший період ведення розважальної передачі» і «Найтриваліший період виходу розважальної програми в телеефірі України».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: