Вакарчук поділився найбільшим «інсайдом», який він отримав під час навчання в США

Вакарчук поділився найбільшим «інсайдом», який він отримав під час навчання в США
Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук навчається в одному з найпрестижніших ВНЗ світу – Стенфордському університеті

Рок-музикант і екс-депутат Святослав Вакарчук, який зараз навчається у Стенфордському університеті за «Програмою підготовки нових українських лідерів», приїхав до України, щоб, зокрема, 4 квітня зустрітися зі студентами Києво-Могилянської академії.

Під час спілкування музикант розповів про свій найбільший «інсайд», який він отримав у провідному американському ВНЗ. Про це повідомляє «Главком».

«Мій найбільший інсайд, який я отримав у Стенфорді, – це розуміння, що легких шляхів не буває», - сказав Вакарчук.

Він зазначає, що всі політики та спеціалісти, з якими йому довелося спілкуватись, сходяться в одному: Україна - не безнадійний випадок.

«Бували країни, які виходили із значно складніших ситуацій. Проте ми в Україні маємо домовитись, чого ми хочемо», - резюмував Вакарчук.

Нагадаємо, про Святослава Вакарчука як про можливого кандидата в президенти говорять уже рік. Соціологи почали включати його у свої рейтингові дослідження. У листопаді 2017-го кілька соціологічних центри - КМІС, SOCIS, «Рейтинг» і Центр Разумкова опублікували результати опитування, згідно з якими відомий, у тому числі далеко за межами України співак, з підтримкою 12,1% увійшов до трійки найпопулярніших політиків. Тоді Святослав одразу спростував свої президентські амбіції, навіть виступив зі спеціальним телезверненням з цього приводу.

Читайте також матеріал «Главкома»: Святослав Вакарчук: Я змінюватиму країну, мене ніхто у цьому не зупинить

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: