Найвища смертність в Україні від Covid-19. В Івано-Франківській ОДА прокоментували ситуацію

Найвища смертність в Україні від Covid-19. В Івано-Франківській ОДА прокоментували ситуацію

В Івано-Франківській області станом на 14 квітня зареєстровано  332 випадки Covid-19, 26 людей померли

«Можливо, в інших областях менше обстежують і менше виявляють», - начальник департаменту охорони здоров’я ОДА

Начальник департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА Володимир Чемний сказав, що в області виявлено найбільшу кількість випадків Covid-19 (332 зареєстрованих випадки коронавірусу, 26 людей померли), бо усіх пацієнтів з симптомами коронавірусної хвороби, яких шпиталізують до закладів охорони здоров’я, обстежують.

Так в інтерв’ю «Главкому» Володимир Чемний прокоментував причини високого рівня смертності в області.

Івано-Франківщина входить у трійку з найбільшою кількістю хворих і передує за кількістю померлихІвано-Франківщина входить у трійку з найбільшою кількістю хворих і передує за кількістю померлих

Станом на 14 квітня в Івано-Франківській області  проведено 790 тестувань пацієнтів на коронавірус. «Я не розумію, чому в інших областях значно менше, потрібно переглядати їхню статистику. Але я пов’язую з тим, що, можливо, в інших областях менше обстежують і менше виявляють», – сказав Володимир Чемний.

Нагадаємо, станом на 9:00 14 квітня в Україні 3372 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 98 летальних, 119 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 270 нових випадків. В Івано-Франківській  області зареєстровано  332 випадки Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: