На Івано-Франківщини, де найбільша смертність від Covid-19, комісія МОЗ не виявила помилок лікарів

На Івано-Франківщини, де найбільша смертність від Covid-19, комісія МОЗ не виявила помилок лікарів
В Івано-Франківській області станом на 14 квітня зареєстровано  332 випадки Covid-19

Департамент охорони здоров’я ОДА прозвітував про результати перевірки

Начальник департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА Володимир Чемний в інтерв’ю «Главкому» прокоментував, чому Івано-Франківщина входить у трійку з найбільшою кількістю хворих і передує за кількістю померлих. 14 квітня в області зареєстровано  332 випадки Covid-19.

Володимир Чемний  зазначив, що в Івано-Франківській області працювала комісія МОЗ України. «Члени комісії їздили до районів, де є найбільш підвищена кількість тих, хто захворів. Вони переглядали історії хвороби хворих, дивилися за практикою надання медичної допомоги. Не виявили суттєвих помилок у наданні медичної допомоги», – сказав очільник Івано-Франківської ОДА

Посадовець сказав, що не знає, чому карантинні заходи не допомогли, адже це комплексне завдання. «Якщо мова про Департамент охорони здоров’я, то ми стараємося займатися тільки медичним забезпеченням і наданням кваліфікованої медичної допомоги», – сказав очільник ОДА.

Володимир Чемний повідомив, що на даний момент в Івано-Франківській області розгорнуто 11 опорних закладів, де надається висококваліфікована медична допомога хворим на Covid-19. «Дійсно, зараз у нас в порівнянні з іншими областями найбільша кількість хворих, але ми не приховуємо жоден результат (тестування)», – сказав чиновник.

Івано-Франківщина входить у трійку з найбільшою кількістю хворих і передує за кількістю померлихІвано-Франківщина входить у трійку з найбільшою кількістю хворих і передує за кількістю померлих

Нагадаємо, станом на 9:00 14 квітня в Україні 3372 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 98 летальних, 119 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 270 нових випадків. В Івано-Франківській  області зареєстровано  332 випадки Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: