Бранцю Кремля загрожує інсульт – Денісова

Бранцю Кремля загрожує інсульт – Денісова
Дудці терміново необхідна медична допомога - син бранця
Фото: radiosvoboda.org

Денісова просить негайно надати медичну допомогу утримуваному в окупованому Криму Дудці

Українському політв’язню Володимиру Дудці, якого утримують у СІЗО на території анексованого Криму, загрожує інсульт. За інформацією його сина, у Володимира підвищений артеріальний тиск та гіпертонічний криз. Йому терміново необхідна медична допомога. Про це повідомила Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова.

«Я звернулась до Уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової та до радника президента РФ, голови Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини при президентові РФ Михайла Федотова з проханням негайно вжити заходів щодо забезпечення Володимира Дудки медичною допомогою», - написала вона у Facebook.

Нагадаємо, на початку листопада 2016 року Ленінський районний суд Севастополя заарештував на два місяці трьох затриманих в окупованому Криму нібито «українських диверсантів» - Дмитра Штиблікова, Олексія Бессарабова та Володимира Дудка.

Як пише Радіо Свобода, Штибліков і Бессарабов до 2014 року працювали військовими експертами в центрі «Номос». Володимир Дудка – капітан 2-го рангу запасу, в минулому – капітан корабля радіоелектронної розвідки.

У Службі безпеки України заявляли, що затримані в Криму громадяни України не є ані співробітниками служби, ані контактними особами з боку СБУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: