Громадянин України напився так, що його не пустили на рейс

Громадянин України напився так, що його не пустили на рейс

На спецрейс в Україну не пустили п’яного українця

В Австрії на спецрейс не пустили українця, який прибув на посадку у стані алкогольного сп’яніння. Про це у Facebook повідомив посол України у Відні Олександр Щерба.

«Громадянин України, який настільки зрадів евакуації, що прийшов на рейс в стані глибокого алкогольного сп’яніння і не зміг потрапити на літак! Коли протверезієте, пишіть у приват! Будемо думати, як вам допомогти», – написав Щерба.

Раніше Щерба уточнив, що в суботу, 21 березня, з Відня вилетів останній (четвертий за цей тиждень) літак на Київ.

«Буде повний (майже 200 пасажирів). Вчора домовилися з авіакомпанією SkyUp про два безкоштовні квитки для застряглих тут музикантів, яким грошей не вистачило (дякую!). Вночі закритий австро-словенський кордон благополучно перетнула (дякую почесному консулу у Граці Фрідріху Мьостлю) і прибула в аеропорт група громадян із Словенії. В аеропорту наш віце-консул Володимир Савченко. Буде допомагати», – написав дипломат.

Нагадаємо, австрійська влада прийняла рішення про призупинення з 16 березня, авіасполучення з Францією, Швейцарією та Іспанією, австрійцям в цих країнах рекомендовано повернутися додому. З 13 березня припинено залізничне сполучення між Австрією та Словаччиною.

Як повідомлялося, посол України в Австрії Олександр Щерба звернувся до співвітчизників з закликом поквапитися з поверненням в Україну. Опівночі з 16 на 17 березня Австрія закриває авіасполучення з Україною, Росією, Великою Британією та Нідерландами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: