«Євробляхери» заявили, що призупиняють протести

«Євробляхери» заявили, що призупиняють протести
Активісти припинять протести біля Ради на два дні
Фото: Главком

Очільник протестів запевнив, що водії згодом «продовжать боротьбу»

Учасники руху «АвтоЄвроСила», які виступали за здешевлення розмитнення авто на єврономерах, заявили про призупинення акцій протесту водіїв.

Один з керівників руху Олександр Чернявський біля будівлі Верховної Ради заявив, що активісти припинять протести на два дні, «але продовжать боротьбу».

«Ми вимушені призупинити акцію під стінами Верховної Ради. Немає сенсу тут стояти. Так само немає сенсу стояти в областях. Я не хочу, щоб були непорозуміння та стички з поліцією», — заявив Чернявський.

Зазначимо, що наразі поліція розслідує п’ять кримінальних проваджень стосовно блокування доріг «євробляхерами».

Як відомо, власники автомобілів на єврономерах анонсували чергову безстрокову акцію протесту на 20 листопада. Акція відбувалася по всій Україні.

Як заявила громадська організація «АвтоЄвроСила», акції громадянської непокори «будуть безстроковими і відбуватимуться до моменту отримання результатів з питання скасування законопроектів №8487 і №8488, які були ухвалені без урахування вимог громадськості, зокрема – про скасування коефіцієнта віку в розрахунку вартості акцизу».

Під час акції протесту власників авто на європейських номерах в урядовому кварталі Києва 20 листопада правоохоронці затримали трьох людей.

21 листопада у Верховній Раді не набралося голосів, щоб скасувати рішення про зміни до Податкового кодексу щодо нових правил оподаткування авто на єврономерах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: