Акція «євробляхерів» під Радою: поліція затримала трьох людей

Акція «євробляхерів» під Радою: поліція затримала трьох людей
Під час акцій власників «євроблях» у Києві поліція затримала трьох людей
Фото: Нацполіція

«Євробляхери» намагалися перекрити рух біля Верховної ради України

Під час акції протесту власників авто на європейських номерах в урядовому кварталі Києва правоохоронці затримали і доставили од відділку трьох людей.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Зазначається, що посилені наряди поліцейських забезпечили охорону громадського порядку в урядовому кварталі столиці. 

«Коли окремі учасники намагалися перекривати рух біля Верховної ради України, працівники поліції проводили заходи щодо його розблокування. Трьох осіб доставили до управління поліції для надання пояснень і проведення профілактичних бесід», — зазначив повідомив начальник Головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко.

За його словами, правоохоронці «пильно спостерігали за публічною безпекою у місцях збору мітингувальників, аби не допустити провокацій та конфліктних ситуацій».

У свою чергу співробітники поліції діалогу проводили профілактичні та роз'яснювальні бесіди з протестувальниками та наголосили їм про відповідальність у разі порушення правопорядку.

Як відомо, власники автомобілів на єврономерах анонсували чергову безстрокову акцію протесту на 20 листопада. Акція відбувається по всій Україні.

Також на кордоні з Білоруссю в районі пункту пропуску «Чернігів-Нові Яриловичі» проходить акція власників «євроблях». 

Як повідомлялося, «євробляхери» розпочали акцію протесту біля Верховної Ради, у зв’язку з чим рух транспорту в урядовому кварталі ускладнено.

Як заявила громадська організація «АвтоЄвроСила», акції громадянської непокори «будуть безстроковими і відбуватимуться до моменту отримання результатів з питання скасування законопроектів №8487 і №8488, які були ухвалені без урахування вимог громадськості, зокрема – про скасування коефіцієнта віку в розрахунку вартості акцизу».

Раніше керівник ГО  «АвтоЄвроСила» Олег Ярошевич спалив свій Land Rover на знак протесту проти ухвалених Верховною Радою законів щодо розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: