Криваві вихідні: резонансні ДТП із автобусами забрали життя народної улюблениці та дитини

Криваві вихідні: резонансні ДТП із автобусами забрали життя народної улюблениці та дитини
ДТП, в якій загинула Марина Поплавська
Фото: kiev.informator.ua

Попри нещодавні перевірки резонансні ДТП за участю автобусів продовжують ставатися

Цими вихідними в Україні сталися три резонансні дорожньо-транспортні пригоди.

Так, зранку у суботу у ДТП під Києвом загинула актриса «Дизель шоу» Марина Поплавська. Вже відомо, що вона сиділа справа від водія під час ДТП автобуса «Неоплан». В аварії серйозно постраждали ще два актори - Єгор Крутоголов та Яна Глущенко. Вони були госпіталізовані.

У неділю у Києві пройшло прощання з актрисою. 22 жовтня тіло Поплавської відвезуть до Житомира. Там церемонія прощання почнеться з 10.30. Відспівування заплановано в Кафедральному Соборі Святої Софії. В цей же день актрису поховають на Корбутівському кладовищі в Житомирі.

У ніч на неділю стало відомо про смертельну аварію мікроавтобуса, що перевозив дітей на Черкащині. У Жашківському районі зіштовхнулись мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter та вантажний автомобіль.

Група з 17 дітей та трьох дорослих поверталася додому з Умані, де вони були на екскурсії. Двоє дітей опинилися в лікарні. Згодом одна дитина померла.

У ніч на неділю на Львівщині загорівся туристичний автобус, що віз людей з відпочинку. ДТП сталася біля с. Ставчани в Пустомитівському районі Львівської області на трасі Львів – Самбір. Постраждалих не було, всі пасажири встигли вийти.

Нагадаємо, 20 липня в Україні сталися дві масштабні смертельні ДТП з маршрутками: у Миколаївській області в аварії загинули п’ятеро громадян Білорусі, на Житомирщині внаслідок ДТП загинули 10 людей, ще 10 госпіталізовані.

Після цього 21 липня Національна поліція разом з Державною інспекцією з безпеки на наземному транспорті посилила контроль на дорогах України. Тоді почали роботу спільні мобільні групи з виявлення та документування порушень у сфері пасажирських перевезень.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що З 1 січня 2019 року маршрутки, які були переобладнані з вантажних транспортних засобів на пасажирські, не будуть використовуватися для перевезення пасажирів в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: