Ліквідовано 200 росіян: Череватий повідомив про успіхи ЗСУ біля Бахмута

Ліквідовано 200 росіян: Череватий повідомив про успіхи ЗСУ біля Бахмута
фото ілюстративне

На Бахмутському напрямку ворог за добу завдав 194 ударів

Протягом доби українські захисники ліквідували та поранили 203 російських солдатів в районі Бахмута Донецької. Про це повідомив спікер Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону.

«Тільки в районі населеного пункту Бахмут за добу сталося 14 бойових зіткнень з ворогом. Убито за добу 86 окупантів, 117 отримали поранення. Також знищено ворожу самохідну установку «Гвоздика» та станцію радіоелектронної боротьби «Стриж»», – розповів Череватий.

Він також додав, що на Бахмутському напрямку ворог за добу завдав 194 ударів. Саме місто вороги обстріляли понад 70 разів.

Нагадаємо, триває триста дев’яносто восьма доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти нашої країни.  Протягом доби противник завдав 11 авіаційних та два ракетних ударів, здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, адже ворог і надалі ігнорує закони та звичаї війни, продовжує застосовувати тактику терору проти мирного населення. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: