На Тернопільщині чоловіка виправдали за зберігання марихуани. Миші з’їли доказ

На Тернопільщині чоловіка виправдали за зберігання марихуани. Миші з’їли доказ
Сам обвинувачений провини не визнавав

На місці, де зберігалися докази, знайшли тільки розірвану спецупаковку

У Тернопільському районному суді виправдали людину, якого звинувачували в незаконному зберіганні марихуани. Про це пише realno.te.

Як з’ясувалося, кримінальну справу порушили ще в 2017 році, а до суду передали тільки нещодавно. Під час судового розгляду з’ясувалося, що речовий доказ, а саме пакетика з сімома грамами марихуани, немає.

«Суд надав листа за підписом заступника начальника слідчого управління ГУНП в області, зі змісту якої випливає, що під час інвентаризації комісія виявила зіпсований речовий доказ, а точніше його відсутність – марихуана зникла, а від спецупаковки залишилися клаптики. Мовляв, сталося це від неналежного зберігання. Речові докази валялися в приміщенні на підлозі в кутку. Все мокре від розлитої речовини невідомого походження темного кольору зі специфічним запахом. До того ж всюди – послід від гризунів», – пише видання.

Сам обвинувачений не визнавав провини. До речі, чоловік раніше був двічі судимим. Звільнився з місць позбавлення волі в 2011 році. У Тернополі орендував квартиру, туди і прийшли правоохоронці з обшуком, в результаті якого знайшли на полиці пачку з-під сигарет, в якій знаходився пакетик з марихуаною.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: