На Запорізькій АЕС відбувається провокація за участі РосЗМІ, – Енергоатом

На Запорізькій АЕС відбувається провокація за участі РосЗМІ, – Енергоатом
фото ілюстративне

Окупанти примушують український персонал до пропагандистських інтерв’ю

Заради гарної пропагандистської картинки про безпечну роботу ЗАЕС під дулами зброї окупантів – рашисти вдалися до чергової провокації. Про це повідомляє «Енергоатом».

«Російські військові силоміць змусили керівництво станції допустити відомого російського блогера-пропагандиста із представником «Росатома» й у супроводі озброєних солдатів до блочного щита керування одного з енергоблоків атомної станції та до інших приміщень з обмеженим доступом», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що там вони планують організувати зйомки і примушувати український персонал до участі в пропагандистських інтерв’ю. Попри зусилля рашистів ЗАЕС залишається у сфері керування НАЕК «Енергоатом» і постачає електроенергію в українську енергомережу, очікуючи якнайшвидшого звільнення за допомогою ЗСУ.

«Саме так окупанти створюють для російської аудиторії пропагандистський міф про один з головних здобутків Росії у цій війні – успішну роботу вкраденої ЗАЕС для потреб країни-агресора», – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що російські загарбники, які перебувають на Запорізькій атомній електростанції, збираються звинуватити українських атомників у зберіганні зброї на території станції.

До слова, триває 137-ма доба повномасштабної війни Росії проти України. Окупанти продовжують обстрілювати населені пункти України. Відзначено переміщення окремих підрозділів ворога в район Білогорівки на Луганщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: