Нардеп Фельдман заявив про погрози

Нардеп Фельдман заявив про погрози
Народний депутат Олександр Фельдман зазначив, що загрози йому, членам сім'ї, активістам, співробітникам АВЕКа і їх близьким тривають вже не перший день і навіть не перший місяць

Вже традиційно - «напади» трапляються після чергової гучної поразки в суді, - написав нардеп

Народний депутат України Олександр Фельдман заявив про чергові погрози на свою адресу і адресу підприємців та співробітників ТЦ «Барабашово». Про це він написав пост на своїй сторінці в Фейсбук.

«Всі ми пам'ятаємо істерики мера Кернеса на адресу підприємців та співробітників АВЕКа, в мою адресу. Зараз ми переживаємо свіжу порцію істеричних припадків опонентів адміністрації ТЦ «Барабашово». Вже традиційно - «напади» трапляються після чергової гучної поразки в суді. Супроводжують їх пожежі. А позавчора представники місцевої харківської влади вирішили «продовжити» і пішли далі: голову наглядової ради АВЕКа Віктора Миколайовича Ларченко ввічливо «запросили» в автомобіль і відвезли на «аудієнцію». Намагалися передавати мені привіти, але по факту нічого не передали. Втім, як завжди буває у наперсточників: кулька в одному місці. До слова, у тих, хто не практикує, з роками може пропасти кваліфікація, і тоді він виявляється зовсім не там, де ви подумали ... Що ми зараз власне і спостерігаємо», - написав Фельдман.

Народний депутат зазначив, що загрози йому, членам сім'ї, активістам, співробітникам АВЕКа і їх близьким тривають вже не перший день і навіть не перший місяць.

«Ми зверталися з заявами в поліцію, прокуратуру і СБУ, відкриті якісь справи і виробництва. Однак віз і нині там .. », - пише народний депутат.

Також політик побажав підприємцям сил. «Ринок вистояв під час 90-их, вистоїть і зараз. Ми будували його самі, на болотах. Ні у кого нічого не забирали. Пережили географію непрошених гостей від і до. Переживемо і це. Правда на нашому боці, ми вистоїмо», - наголосив Фельдман.

До посту політик доклав скріни повідомлень з погрозами.

Нагадаємо, що Геннадій Кернес вже публічно погрожував Олександру Фельдману, а віцемер Ігорь Терехов обіцяв проїхати бульдозером по підприємцях.

Коментуючи будівництво дороги через ТЦ «Барабашово» Кернес сказав, що «Карфаген повинен бути зруйнований», після чого на ринку сталися пожежі, які підприємці вважають підпалом і продовженням рейдерського захоплення ринку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: