Окупанти почали «вибори» на Донбасі

Окупанти почали «вибори» на Донбасі
Пушилін хоче стати наступником Захарченка

Перші результати «виборів» будуть озвучені вже о 23 годині

На окупованому Донбасі російська окупаційна адміністрація почала «вибори». «Дільниці» для вкидання бюлетенів відкрилися о 7 годині за київським часом. Вони будуть відкриті до 19 години, інформують російські ЗМІ.

Зокрема, відкрилися всі 408 «дільниць», з них 153 - у Донецьку.

Перші попередні результати «виборів» будуть озвучені вже о 23 годині.

Окупанти проводять «вибори» глав маріонеткових адміністрацій на територіях окупованих Донеччини, Луганщини, а також «парламентів».

Нинішній виконувач обов'язків керівника «ДНР» Денис Пушилін бере участь у «виборах» ватажка  «ДНР», а виконувач обов'язків керівника «ЛНР» Леонід Пасічник - ватажка «ЛНР».

Раніше голова Служби безпеки України Василь Грицак закликав жителів окупованих територій Луганської та Донецької областей ігнорувати так звані вибори, що заплановані на 11 листопада.

Служба безпеки України встановила, що так звані вибори, організовані окупаційною адміністрацією Росії на Донбасі, будуть забезпечувати близько 6,5 тис. членів «дільничних виборчих комісій».

Як повідомлялося, раніше у США закликали жителів Донбасу бойкотувати «вибори» в ОРДЛО.

Президент Петро Порошенко закликав мешканців «ДНР» та «ЛНР» не голосувати на так званих виборах, які пройдуть 11 листопада.

Читайте також статтю «Главкома»: Донбасу не залишили вибору

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: