Поліція оприлюднила подробиці ДТП на трасі Київ – Харків

Поліція оприлюднила подробиці ДТП на трасі Київ – Харків

В аварії загинула 10-річна дитина водія, що кермував легковиком

Поліція оприлюднила подробиці дорожньо-транспортної пригоди, що сталася вранці на 75 км автодороги «Київ - Харків», поблизу міста Березань Баришівського району на Київщині.

52-річний житель м. Запоріжжя керуючи автомобілем Ford Mondeo не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажівкою «ДАФ», яка була припаркована у спеціально призначеному місці. Внаслідок ДТП від отриманих чисельних тілесних ушкоджень загинули двоє людей: 73-річна мати водія та його 10-річна донька.

Наразі триває комплекс слідчих дій. Призначені відповідні експертизи. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 20 липня в Україні сталися дві масштабні смертельні ДТП з маршрутками: у Миколаївській області в аварії загинули п’ятеро громадян Білорусі, на Житомирщині внаслідок ДТП загинули 10 людей, ще 10 госпіталізовані.

Також на Хмельниччині у ДТП за участю вантажівки та легкового авто загинула родина з трьох осіб та ще одна дитина травмована.

Поліція Житомирщини затримала власника маршрутки, яка 20 липня зіштовхнулась із великогабаритною вантажівкою, внаслідок чого загинули 10 людей та ще 9 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: