«Зробимо їх разом» – це було про лікарів?»: в Дніпрі медики вийшли на мовчазний пікет (фото, відео)

«Зробимо їх разом» – це було про лікарів?»: в Дніпрі медики вийшли на мовчазний пікет (фото, відео)

Акція протесту медиків у Дніпрі

Медики вийшли на мовчазний пікет на підтримку 21-ї лікарні

У Дніпрі 17 червня медики вийшли на мовчазний пікет на підтримку колег з 21-ї лікарні. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Медики Клінічної лікарні швидкої допомоги тримали плакати з промовистими написами: «Зробимо їх разом» - це було про лікарів? »,« Хто відповість за злочини прокуратури проти лікарів? »,«Олійник, вистачить спекулювати, час працювати».

Акція протесту медиків у Дніпрі Акція протесту медиків у Дніпрі

Акція протесту медиків у Дніпрі Акція протесту медиків у Дніпрі

Видання зазначає, що депутат «Слуги народу»  Кирило Нестеренко, наближений до глави Дніпропетровської облради Святослава Олійника, написав заяву в поліцію на керівництво та лікарів 21-ї лікарні, яка є опорною в боротьбі з коронавірусом. Після цього в медустанову стали приходити силовики, проводити вилучення документів, перешкоджаючи роботі медиків.

 

21-у лікарню зворушливо підтримали городяни. А на сайті Офісу Президента України з'явилася петиція від імені голови правління громадської організації «Регіональної асоціації пацієнтів» Лариси Бабич, яка просить Зеленського втрутитися і припинити тиск на лікарів-інфекціоністів.

 

Лікарі Дніпра обурені ставленням обласної влади до колег з 21-ї лікарні, і в подальшому планують подібні акції

Нагадаємо, зранку 18 червня під Верховною Радою розпочалася акція протесту проти призначення новим міністром освіти і науки ректора Чернігівського національного технологічного університету Сергія Шкарлета.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: