Дипломат пригрозив «плачевними наслідками» через візит німецьких любителів Путіна до окупованого Криму

Дипломат пригрозив «плачевними наслідками» через візит німецьких любителів Путіна до окупованого Криму
Німецькі політики, що прибули до окупованого Криму

Поїзда декількох депутатів правопопулістської партії «Альтернатива для Німеччини» до окупованого Криму у порушення українського законодавства може мати наслідки для цих політиків. Про це заявив посол України в Німеччині Андрій Мельник.

«Безвідповідальний вояж кількох політиків з партії AfD місцевого масштабу на незаконно окупований Крим може мати для цих горе-депутатів дуже і дуже плачевні правові наслідки. Шкода, що наші попередження досі не сприймаються серйозно. Ну що ж, побачимо», - написав у Twitter український дипломат.

Нагадаємо, німецькі парламентарії від правої партії «Альтернатива для Німеччини» з трьох регіональних парламентів країни 3 лютого прибули в анексований Росією Крим.

Як повідомляють російські ЗМІ, депутати перебуватимуть на півострові до 9 лютого.

Один з членів делегації Уве Бронзон заявив, що поїздка німецьких парламентаріїв до окупованого Криму є «особливим сигналом» про намір співпрацювати з Росією.

Альтернатива для Німеччини (АдН) (нім. Alternative für Deutschland, AfD) — націоналістична право-популістська політична партія Німеччини. Основна ідеологія партії націлена проти Євроінтеграції та проти іміграції іноземців. Керівництво партії відверто підтримує антиєвропейський російський режим Володимира Путіна. Партія була заснована 6 лютого 2013 на хвилі Євро-кризи як партія євро-критиків. В результаті вересневих 2017 року виборів партія АдН вперше пройшла в бундестаг, отримавши 13% голосів — у неї буде понад 94 депутати в бундестазі (із 709).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: