Холодницький ще не читав подання Луценка про своє звільнення

Холодницький ще не читав подання Луценка про своє звільнення
Назар Холодницький

Він пообіцяв прокоментувати його пізніше

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розповів, що ще не бачив подання генерального прокурора України Юрія Луценка щодо відсторонення його від посади. Про це він повідомив у коментарі виданню «РБК-Україна».

«Я ще навіть не бачив те подання, буду коментувати як побачу його та ознайомлюсь із ним. Я ще його навіть не читав», - заявив Холодницький.

Раніше повідомлялося, що Юрій Луценко звернувся до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів щодо розгляду питання зняття Назара Холодницького з посади керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голову Спеціалізованої антикорупційної прокурори Назара Холодницького в п'ятницю, 30 березня, викликала на допит Генпрокуратура. Проте Холодницький на допит не з'явився.

Як відомо, у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі підтвердили, що в робочому кабінеті Назара Холодницького було знайдено приховані засоби прослуховування.

За інформацією відомства, «прослушку» знайшли в акваріумі, який знаходиться в кабінеті Холодницького.

За інформацією ЗМІ, кабінет Холодницького декілька тижнів прослуховували НАБУ і Генпрокуратура.

Раніше ЗМІ повідомили, що керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький готується подати у відставку.

Також прослушку прокоментував глава НАБУ Артем Ситник.

Раніше голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підтвердив, що в його кабінеті у Києві було знайдено підслуховуючий пристрій.

Також Холодницький заявив, що поки не планує йти у відставку.

27 березня Генеральна прокуратура України спільно з Національним Антикорупційним бюро проводить слідчі дії, що стосуються керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: