Голова САП підтвердив, що в його кабінеті була «прослушка»

Голова САП підтвердив, що в його кабінеті була «прослушка»
Назар Холодницький

Він не знає, кому належить цей пристрій

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підтвердив, що в його кабінеті у Києві було знайдено підслуховуючий пристрій, Про це повідомляє видання Укрінформ.

«Був знайдений апарат, схожий на такий, який використовується для прослуховування», - заявив керівник САП у Брюсселі, де він знаходиться на конференції.

За його словами, він не знає, кому належить виявлений 6 березня пристрій, і наразі чекає відповіді на це питання від правоохоронних органів.

Холодницький додав, що виявлений пристрій долучено до матеріалів відповідного провадження. При цьому він не підтвердив, що пристрій може належати НАБУ. Отже, за словами прокурора, зараз він очікує відповідей: що це була за апаратура, кому вона належить і хто був ініціатором її застосування.

«НАБУ і САП - єдина структура. Тому повинні працювати разом. Я думаю, що тут якась провокація», - зазначив Холодницький.

Раніше Холодницький заявив, що поки не планує йти у відставку.

Нагадаємо, у вівторок в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі підтвердили, що в робочому кабінеті Назара Холодницького було знайдено приховані засоби прослуховування.

За інформацією відомства, «прослушку» знайшли в акваріумі, який знаходиться в кабінеті Холодницького.

За інформацією ЗМІ, кабінет Холодницького декілька тижнів прослуховували НАБУ і Генпрокуратура.

Раніше ЗМІ повідомили, що керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький готується подати у відставку.

Також прослушку прокоментував глава НАБУ Артем Ситник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: