Луценко підтвердив, що ГПУ і НАБУ ведуть слідство щодо Холодницького

Луценко підтвердив, що ГПУ і НАБУ ведуть слідство щодо Холодницького
Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький
Генеральна прокуратура України спільно з Національним Антикорупційним бюро проводить слідчі дії, що стосуються керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Інформацію про це підтвердив генеральний прокурор України Юрій Луценко в ефірі телеканалу ICTV.

"Дійсно, відповідно до законодавства Генеральна прокуратура України спільно з Національним Антикорупційний бюро проводила слідчі дії, які стосувалися, в тому числі і керівника САП пана Холодницького", - повідомив Луценко

Крім того, генпрокурор зазначив, що слідчі дії тільки починаються, у зв'язку з чим, йому нічого більше повідомити на даний момент.

«Тільки в результаті допитів, експертиз зможу повідомити про те, чи є ознаки кримінальних правопорушень, які зафіксовані на прослуховуючому пристрої, який було встановлено в кабінеті керівника САП", - додав генпрокурор.

Раніше голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підтвердив, що в його кабінеті у Києві було знайдено підслуховуючий пристрій.

Також Холодницький заявив, що поки не планує йти у відставку.

Нагадаємо, у вівторок в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі підтвердили, що в робочому кабінеті Назара Холодницького було знайдено приховані засоби прослуховування.

За інформацією відомства, «прослушку» знайшли в акваріумі, який знаходиться в кабінеті Холодницького.

За інформацією ЗМІ, кабінет Холодницького декілька тижнів прослуховували НАБУ і Генпрокуратура.

Раніше ЗМІ повідомили, що керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький готується подати у відставку.

Також прослушку прокоментував глава НАБУ Артем Ситник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: