Директор НАБУ відреагував на «прослушку» у Холодницького

Директор НАБУ відреагував на «прослушку» у Холодницького
Директор НАБУ Артем Ситник

Ситник вважає, що журналісти в Україні «пишуть таке, що, чесно кажучи, фантастичний роман просто відпочиває»

Повідомлення деяких ЗМІ про негласне прослуховування у кабінеті керівника Спеціалізованої анти корупції прокуратури Назара Холодницького є викривленою інформацією.

Про це директор НАБУ Артем Ситник заявив на круглому столі «Боротьба з корупцією в Україні: стан справ» у середу в Брюсселі, відповідаючи на запитання «Укрінформу».

«На жаль, специфіка медійного простору в Україні є такою, що, не маючи жодного коментаря від уповноважених органів, журналісти пишуть таке, що, чесно кажучи, фантастичний роман просто відпочиває», - заявив Ситник, зазначивши, що тут «немає чого коментувати».

Директор НАБУ зауважив, що журналісти мають можливість запитати у керівника САП Холодницького, про те, що ж «він там знайшов у своєму кабінеті».

Ситник наголосив, що не допустить, щоб «хтось із влади взяв під контроль те, що відбувається в НАБУ і САП».

У четвер директор НАБУ Ситник і керівник САП Холодницький у Європарламенті візьмуть участь у міжнародній конференції з питань боротьби з корупцією в Україні.

Нагадаємо, у вівторок в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі підтвердили, що в робочому кабінеті Назара Холодницького було знайдено приховані засоби прослуховування.

За інформацією відомства, «прослушку» знайшли в акваріумі, який знаходиться в кабінеті Холодницького.

За інформацією ЗМІ, кабінет Холодницького декілька тижнів прослуховували НАБУ і Генпрокуратура.

Раніше ЗМІ повідомили, що керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький готується подати у відставку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: