Єрмак провів зустріч з Нуланд (відео)

Єрмак провів зустріч з Нуланд (відео)
Єрмак зустрівся з Нуланд, яка прибула до України з візитом
фото: кадр відео

Заступниця голови Держдепартаменту США Вікторія Нуланд сьогодні перебуває з візитом у Києві

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Києві провів зустріч із заступницею держсекретаря США з політичних питань Вікторією Нуланд та пані надзвичайним і повноважним послом Сполучених Штатів в Україні Бріджит Брінк. Відповідне відео оприлюднило агентство Укрінформ.

Як зазначив керівник Офісу глави держави, сьогодні спостерігається історичне єднання не лише всередині України – багато країн у світі об’єдналися навколо допомоги нашій державі.

«Зараз ми бачимо, як багато країн демонструють надзвичайно сильну позицію. Україна отримує як військову допомогу, так і політичну – на рівні держав та міжнародних організацій», – сказав Єрмак. 

Вікторія Нуланд зі свого боку зауважила, що українці борються сьогодні не лише за свою свободу, а й за демократичні цінності. 

«Всі стоять, всі борються. Усі знають, що ви переможете. Ви боретеся сьогодні не лише за свою свободу, а й за нашу свободу теж. Ми розуміємо це, тому американський народ підтримує Україну», – заявила Нуланд.

Єрмак подякував Штатам за допомогу і заявив, що перемога України «буде нашою спільною перемогою».

Нагадаємо, раніше  заступниця державного секретаря США Вікторія Нуланд заявила, що спроби Путіна здійснити насильницьке завоювання, його воєнні злочини та ядерний шантаж, його намагання зробити голод зброєю, а також спроби заморозити українців із приходом зими мусять бути відбиті і переможені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: