Міський голова Черкас – Зеленському: Ніхто не здолав наш вільний дух. Пам’ятайте!

Міський голова Черкас – Зеленському: Ніхто не здолав наш вільний дух. Пам’ятайте!
Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко 

«Черкаси будуть чинити опір» – міський голова Черкас

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко звернувся до президента України Володимира Зеленського, він нагадав очільнику держави про корупційні скандали навколо оточення глави держави й застеріг від тиску на місто.

Про це мер Черкас сказав у відеозверненні на своїй сторінці у Facebook.

«Пане президенте, я думав, коли ви переможете – в країні буде закон один для всіх… Прийде весна і будемо саджати. Тільки не міських голів, а корупціонерів. Я думав, що ви будете саджати за кнопкодавство, я думав, що ви будете садити своїх соратників за «Велюр»… І ви знаєте, ми готові відповідати, але тільки після ваших однопартійців. А зараз, як у тому фільмі про Крим: Черкаси будуть чинити опір. Пам’ятайте, Черкаси – вільне козацьке місто, і якщо потрібно об’єднати Україну, ми об’єднаємо Україну. І пам’ятайте – ніхто в житті не здолав Черкаси!», – наголосив Бондаренко.

Як повідомлялося, Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко оприлюднив знімок, на якому нібито знято листування з першим заступником голови Офісу президента Сергієм Трофімовим щодо ситуації навколо виходу з міста карантину.

Раніше виконавчий комітет Черкаської міської ради своїм рішенням від 30 квітня дозволив роботу перукарень, салонів краси, об’єктів спортивної інфраструктури, літніх майданчиків закладів ресторанного господарювання, магазинів з продажу непродовольчих товарів, електротоварів, меблів, книжкової продукції, ринків та ярмарків з продажу сільськогосподарської продукції й квітів, а також міських парків та скверів і розташованих на їхній території атракціонів.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом ухваленого у Черкасах рішення про послаблення карантинних обмежень.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв жорстку відповідь на скасування карантинних обмежень у Черкасах.

Нагадаємо, в Офісі президента відреагували на «СМС-листування» з мером Черкас.

На Банковій пояснили походження вкиду про «СМС-листування» з мером Черкас.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: