Новий міністр економіки Петрашко не задекларував розкішний маєток під Києвом, – журналістка

Новий міністр економіки Петрашко не задекларував розкішний маєток під Києвом, – журналістка
Міністр Петрашко запевнив, що виправить декларацію у відведений законом час
Фото «Схеми»

Маєток знаходиться під Києвом у селі Романків у котеджному містечку «Сонячна долина»

Журналістка програми «Схеми» Наталія Седлецька заявила, що новий міністр економіки Ігор Петрашко надав неправдиву інформацію про своє майно.

Про це Седлецька повідомила у Facebook.

«Пам’ятаєте днями новий міністр економіки подав майже порожню декларацію? Насправді, виявилось, що у нього з дружиною таки є низка майна. Журналістка Валерія Єгошина віднайшла у них: маєток під Києвом у селі Романків у котеджному містечку «Сонячна долина» на чотириста квадратів. Частку у квартирі у Москві на сто квадратів. Два позашляховики – Suzuki Vitara та Range Rover Sport. На запитання, чому не вписав майно у декларацію, міністр Петрашко запевнив, що виправить її у відведений законом час. І подякував, що нагадали про московську квартиру: «інакше б міг забути про неї», – написала Седлецька.

Як повідомлялося, 17 березня Верховна Рада на позачерговому засіданні призначила Ігоря Петрашка міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Нагадаємо, новий міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко подав практично порожню декларацію – у ній він зазначив, що проживає в Києві в квартирі дружини площею 90 кв. м. Петрашко не задекларував ніякої нерухомості, корпоративних прав, доходів або активів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: