COVID-19: Вакарчук купив апарат штучної вентиляції легень

COVID-19: Вакарчук купив апарат штучної вентиляції легень
Народний депутат від партії «Голос» Святослав Вакарчук

Вартість обладнання становить майже 400 тис. грн

Народний депутат від партії «Голос» і лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук придбав апарат штучної вентиляції легень РС300.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на сайт НАЗК.

Вартість обладнання становить 390 тис. грн. Купівля була здійснена 17 березня.

Мета придбання такого апарату у декларації не вказується.

Але відомо, що перед цим на своїй сторінці у «Фейсбуці» Вакарчук написав, що передає 1 млн грн для закупівель необхідних матеріалів та техніки в опорні лікарні в Львівській і Одеській областях.

«У ці непрості часи нам, як ніколи, потрібна єдність. Нам потрібна єдність, коли ми захищаємось від агресора. Нам потрібна єдність, коли ми боремося з пандемією. Нам потрібна єдність, щоб боротися з економічними наслідками цієї пандемії», - наголосив політик.

Як повідомляв «Главком», у лютому Святослав Вакарчук  задекларував 12 млн 904 тис. грн гонорарів за 2016-2017 року в амплуа артиста. Джерелом доходу була вказана швейцарська фірма Amber Production AG.

У середині березня Державна фіскальна служба України за заявою соратника експрезидента-втікача Віктора Януковича Андрія Портнова зареєструвала кримінальне провадження і почала розслідування щодо депутата фракції «Голос» Святослава Вакарчука.

Портнов похвалився, що будуть розслідуватися обставини одержання Вакарчуком коштів «від швейцарської компанії нібито за концерти минулих років».

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: