Партія Палиці передала президенту пів мільйона підписів за відставку Степанова

Партія Палиці передала президенту пів мільйона підписів за відставку Степанова

В Офісі президента прийняли кореспонденцію і офіційно її зареєстрували

В Офіс президента України сьогодні передали пів мільйона підписів за відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Їх зібрали в політичній партії «За майбутнє», яка й влаштувала акцію поблизу ОП сьогодні вранці.

Як заявив напередодні лідер партії Ігор Палиця, уряд не зробив нічого, щоб захистити людей від коронавірусу. Тому політсила вимагатиме від Президента відставки Степанова й передасть Зеленському зібрані за відставку міністра підписи.

«Ми повинні робити висновки й  по уряду, і по Міністерству охорони здоров’я. Наша партія зібрала пів мільйона підписів за відставку керівника МОЗ. Через їхню бездіяльність умирають українці! І вони повинні відповідати!», – сказав Палиця у вівторок з парламентської трибуни.

Сьогодні учасники акції виконали обіцяне й принесли пів мільйона підписів за відставку міністра до ОП. В Офісі прийняли кореспонденцію і офіційно її зареєстрували.

«Пане Президенте, пам’ятайте, на вас – найбільша відповідальність. Бо степанови приходять та йдуть, а глава держави відповідає перед своїм народом і перед майбутніми поколіннями. Ми хочемо, щоб ви знали правду! Ми хочемо, щоб ви визначились, з ким ви: з Україною чи з міністром Степановим? Якщо з Україною, то вже сьогодні–завтра цей міністр має піти у відставку!» – прокоментувала передачу підписів лідерка Жіночого руху партії «За майбутнє» Ірина Суслова.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: