Перший заступник голови Офісу президента розповів, як Банкова працює в умовах надзвичайної ситуації

Перший заступник голови Офісу президента розповів, як Банкова працює в умовах надзвичайної ситуації

Перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов сказав, що в апараті Офісу президента  практично всі зараз працюють

Сергій Трофімов: «Глава Офісу вирішив, що працювати дистанційно не будемо»

Перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов в інтерв’ю «Главкому» розповів, що в апараті Офісу президента  практично всі зараз працюють. Депутати з партії «Слуга народу», серед яких вже є кілька інфікованих, інколи приходять в Офіс президента, але в масках.

«Глава Офісу вирішив, що працювати дистанційно не будемо», – зазначив Сергій Трофімов.

«У мене частину співробітників розділили на групи, які можуть чергуватися, бо справа не в коронавірусі, а в навантаженні. Багато інформації потрібно опрацювати, потрібно робити аналітику, готувати президента, ставити завдання, їх контролювати. Людям просто потрібно відпочивати і переключатися. І ті, у кого є певні ризики, наприклад, вагітна дружина чи літні батьки, з якими мешкають, – це враховується», – розповів Трофімов.

Зазначимо, перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов ще рік тому був виконавчим продюсером студії «95 квартал» і відповідав за кіновиробництво. Сьогодні ж в Офісі президента він обіймає другу за ієрархією посаду після Андрія Єрмака.

Головний функціонал Трофімова – очі і вуха президента в регіонах. Саме він опікується підбором кадрів, які Київ відправляє керувати обласними та районними адміністраціями.

Нагадаємо, 25 березня уряд увів режим надзвичайної ситуації на всю територію України

3 квітня народний депутат від «Слуги народу» Руслан Горбенко, якого раніше госпіталізували з коронавірусом, заявив, що отримав негативний результат тесту на COVID-19 і 6 квітня його випишуть з лікарні.

21 березня «Главком повідомляв, що у народного депутата Сергія Вельможного діагностували коронавірус.

18 березня стало відомо, що нардеп Шахов заразився коронавірусом. Пізніше інфекцію виявили у його дружини.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: